TakSetia

TakSetia
Tak Kesah Tentang Ape pun..

Thursday, 31 January 2013

Tabita

Ramai yang bertanya tentang product ni.Memang tak di nafikan,product ni sangat bagus dan berkesan hanya dalam tempoh seminggu.Ramai juga kawan2 aku yang dah guna kan product ni.Dan ada yang dah jadi return customer pun,hehehehhe korang bila lagi?mari-mari..



Tabita Skin Care




Tabita Skin Care adalah product kecantikan yang dapat mengatasi berbagai masaalah kulit seperti jerawat,kesan parut,kulit tak sekata,mencerahkan wajah dan mengecilkan liang pori.
Product ini juga bukan sahaja untuk kaum wanita tetapi juga lelaki.







Untuk kulit lelaki biasanya perubahan selepas mengguna kan tabita ni adalah selepas 2-3minggu.Dan kulit wanita pula nmpak perubahan selepas 1 minggu.






Pada kakak-kakak yang baru 1st time nak cuba product ni,pasti kan product yang anda beli tu asli.
Maklum saja lah..sekarang ni semua nyer klon. Pantang ada benda baru, mesti diklon..
Untuk pasti kan samaada ori atau yg palsu,kat sini aku beri kan sedikit info:
Salah 1 tanda product palsu,dibawah botol toner ada tulisan TBT.Nightly cream warna ori nya Pearl White.dan kalau tiruan Bright White.Facial Soap yang tiruan lebih cair berbanding yang ori.



Tabita Exclusive

Harga untuk Tabita Exclusive ni  1set RM 380.00 (1set untuk 3bulan penggunaan)
Untuk keterangan lanjut atau tempahan sila hubungi talian 012-3145199 (zaza)


Selamat mencuba!!!

No comments:

Post a Comment